In SEMA PARC s-au deschis doua sali de sport

Facilitatilor de care se bucura locatarii din SEMA PARC (restaurante, magazine, sucursala bancara, spalatorie auto, oficiu postal, etc.) li se adauga incepind cu luna octombrie 2010 doua moderne centre dedicate activitatilor sportive, ale caror lansari s-au petrecut aproape simultan.

Unul dintre ele este RESPECT GYM, un spatiu dedicat activitatilor de fitness si dans aerobic, dar si o sala unde se predau lectii pentru sporturile de contact. De altfel, in aceasta sala se antreneaza deja o parte dintre numele cunoscute in sportul de contact romanesc.

Cel de-al doilea centru sportiv este TOP TENIS, o moderna sala de tenis de masa, atat pentru profesionisti cat si pentru amatori, un spatiu care respecta toate rigorile impuse de Federatia Romana de profil, dar unde se pot inchiria mese la preturi mai mult decat accesibile.

Nu putem decat sa ne bucuram ca angajatii firmelor din parcul industrial pot profita de proximitatea acestor locatii, unde se pot destinde dupa o zi de munca si unde pot practica sporturi atat de benefice sanatatii.

Sema Parc

Valorile noastre

1. Satisfactia clientului Satisfactia si depasirea asteptarilor clientilor reprezinta filozofia fiecarui angajat, aceasta constituind nucleul in jurul caruia ne desfasuram intreaga activitate. Ne preocupam permanent de perfectionarea profesionala si mentinerea celui mai inalt nivel de satisfactie al clientilor nostri.2. Profesionalism Fiecare membru al echipei SemaParc este un profesionist in tot ceea ce....

Licente si Certificari

Titlul de parc industrial a fost acordat societatii Sema Parc in baza Ordinului nr. 130/04.02.2004 emis de Ministerul Administratiei si Internelor, si publicat in Monitorul Oficial Partea I nr. 134 din data de 16.02.2004, modificat prin Ordinul nr. 533/02.07.2008 emis de Ministerul Internelor si Reformei Administrative si publicat in Monitorul....